wat?

Loopbaanbegeleiding is een coachingstraject van 4 à 8 uur voor werknemers èn zelfstandigen.

Jouw loopbaanvraag staat hierbij centraal en is het uitgangspunt. Loopbaanbegeleiding is niet alleen voor mensen die zoekende zijn, niet meer weten welke richting ze uit willen en kunnen maar ook voor mensen die hun loopbaan willen optimaliseren en er meer willen uithalen.

 

We werken met oefeningen en testen om jouw ideale loopbaan en toekomst in kaart te brengen. We stellen haalbare doel(en) en kijken hoe we stap voor stap jouw droom kunnen realiseren. Diaspoor staat voor een realistische kijk op jouw loopbaan. 

LOOPBAANVRAGEN?

Loopbaanvragen zoals 'Ik heb een burn-out (gehad), hoe zorg ik ervoor dat ik op een gezonde manier terug aan het werk ga?', 'Hoe haal ik nog meer uit mijn werk die ik graag doe?', 'Ik voel me niet goed in mijn job, hoe komt dat? En is het nodig een andere richting uit te gaan?', 'Hoe ga ik na mijn ziekte terug aan de slag?', 'Welke mogelijkheden zijn er momenteel op de arbeidsmarkt?', 'Met mijn zaak wil ik het anders aanpakken, hoe doe ik dat?', 'Hoe breng ik balans tussen werk en privé?', enz. 

HOE GAAT DAT DAN?

Elke coaching is individueel. Zo kunnen we op jouw maat werken. 

Bij Diaspoor gaan we op zoek naar het antwoord op 3 vragen:

1. Wie ben ik?

2. Wat kan ik?

3. Wat wil ik?

Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is GRATIS. We situeren waarover jouw loopbaantraject zal gaan. En we maken een eerste afspraak. Jij vraagt de VDAB loopbaancheques aan zodat we kunnen starten. 

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek gaan we ons verdiepen in jouw huidige situatie. Hoe is het vandaag? 

Ik geef je verschillende oefeningen en testen mee, die je tussen het intakegesprek en de volgende sessie kunt doen. Zo kunnen we een beeld krijgen op 'Wie ben ik?'. En kunnen we een traject op jouw maat uitwerken. 

Coachingsessie(s)

We hebben het antwoord op de vraag 'Wie ben ik?' en aan de hand van nieuwe opdrachten en methodieken krijgen we ook meer zicht op 'Wat kan ik?' en 'Wat wil ik?'.  We analyseren en bespreken alles zeer grondig.

Wat loopt goed in jouw huidige situatie? En waar is verandering nodig om stap voor stap jouw loopbaandoelstelling te behalen? We bekijken samen jouw opties. We krijgen een zeer realistisch en helder zicht op jouw loopbaan. Waardoor jij zeer bewust en onderbouwd keuzes kan maken die jou meer loopbaangeluk zullen opleveren.

 

Actieplan 

En nu? Time for action!

We eindigen het traject met een persoonlijk Ontwikkelplan (POP). Een POP is een actieplan. Welke stappen moet jij ondernemen om jouw droom te realiseren? Zo kan jij stap voor stap de fundamenten leggen voor jouw toekomst!

Contact

Sarah Stevens

Blaarhoekstraat 15

8570 Anzegem

sarah@diaspoor.be

http://diaspoor.be

GSM: 0468/16.98.14

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 Sarah Stevens Loopbaancoach